Decofrol Concentrat Tip AP

PREZENTARE:

Produsul ULEI DECOFRANT CONCENTRAT TIP AP, de culoare brun roscat, este un ulei decofrant concentrat obtinut prin omogenizarea amestecului format din uleiuri minerale biodegradabile si se utilizeaza ca decofrant in constructii sub forma de emulsie alb-laptoasa emulsie astfel obtinuta in urma combinarii decofrantului concentrat cu apa.

DOMENIU DE APLICARE SI INDICATII DE UTILIZARE:

Tratament antiadeziv al tuturor tipurilor de cofraje (tego, metal, plastic, lemn folosite in turnarea betonului)
Produsul este realizat sub forma de CONCENTRAT si se utilizeaza numai dupa ce a fost DILUAT CU APA. In constructii se recomanda o dilutie de 1:15 (intr-un recipient curat se pun 15 parti apa la care se adauga 1 parte ULEI DECOFRANT CONCENTRAT TIP AP. Se amesteca prudent pana la obtinerea unei emulsii alb-laptoase)
PENTRU ELEMENTE DE PREFABRICATE (pavele, borduri, stalpi, garduri, etc) se foloseste o dilutie de 1:6 (la 1 parte ULEI DECOFRANT CONCENTRAT TIP AP se adauga 6 parti APA)

CONSUM:

Consumul stabilit pentru ULEIUL DECOFRANT CONCENTRAT TIP AP este de 0,015-0,02 kg/m2

PROPRIETATI:

Separarea usoara si curata a betonului de cofraj, implicit curatarea rapida a cofrajului
Nu pateaza betonul, nu lasa urme de grasime sau ulei
Nu provoaca rugina, protejand cofrajele din metal impotriva coroziunii
Nu este inflamabil, nu este toxic, produs biodegradabil

PRET: 8,9 RON/L de CONCENTRAT (exclus TVA)

Ambalare: Bidon 30L (Ambalajul este inclus in pret)
Mod de plata: La livrare
Livrare: din stoc, imediat sau maxim 24 de ore din momentul lansarii comenzii, de la punct de lucru din Bucuresti,Buzau sau prin firma de curierat.

Dintr-un LITRU de ULEI DECOFRANT CONCENTRAT TIP AP obtineti 16 litri emulsie decofranta, in fapt, CEL MAI IEFTIN DECOFROL.

Ulei emulsionabil concentrat AP

Ulei  emulsionabil  concentrat  tip AP

Uleiul emulsionabil concentrat tip ap, este un ulei universal recomandat pentru operatiile generale de prelucrare prin aschiere. Se foloseste la prelucrari prin aschiere clasice debitare, strunjire, frezare, rectificare etc. Acesta este un ulei concentrat , de culoare brun roscat , obtinut prin omogenizarea amestecului format din uleiuri minerale biodegradabile

Detalii la 0723.482.513

Solutie Ignifuga Ignis AP

Ignis

Solutia ignifuga IGNIS AP® este o suspensie apoasa de pigmenti in medii peliculogene ,de culoare crem utilizata pentru protectia la foc a lemnului si a materialelor semifinite pe baza de lemn din constructii in conditii de interior, oferind in acelasi timp protectie completa impotriva tuturor daunatorilor : cariilor, insectelor si ciupercilor..

Detalii la 0723.263.178

Distantieri de armatura

Distantieri de armatura

Distantier pentru Fier-Beton “ROZETA” UNIVERSALA
Distantier PLACA
Distantier pt Fier-Beton “CILINDRIC” UNIVERSAL
Distantier pt Fier-Beton “TURN” TRAPEZOIDAL
DISTANTIER ROZETA --DIBLU OSB
Distantier pt.Fier-Beton CON TEAVA

Detalii la 0746.160.342